افزایش قیمت لاستیک خودرو در راه است؟

 رئیس انجمن زنجیره ارزش تایر ایران،گفت: تأخیر در تخصیص ارز و خرید مواد اولیه با نرخ آزاد فشار مضاعفی به تولیدکنندگان تایر وارد کرده و همین مسئله باعث شده این صنعت برای جبران هزینه‌ها درخواست افزایش ۱۰ درصدی قیمت را به سازمان حمایت ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 05
کد خبر: ۲۹۰۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضاگنجی رئیس انجمن زنجیره ارزش تایر ایران با اشاره به مشکلات تأمین مواد اولیه این صنعت به تسنیم گفت: تولیدکنندگان تایر برای دریافت ارز از بانک مرکزی بعضاً تا 7 ماه منتظر می‌مانند و در نهایت ارز 70 هزار تومانی با تأخیر به آن‌ها اختصاص می‌یابد. این در حالی است که برای تأمین فوری مواد اولیه ناچاریم از واردکنندگانی خرید کنیم که مواد را بر اساس نرخ ارز آزاد، حدود 110 هزار تومان، عرضه می‌کنند.
وی افزود: این اختلاف قیمت و تأخیر در تخصیص ارز، هزینه‌های تولید را به شدت افزایش داده و ادامه کار را برای بسیاری از واحدها دشوار کرده است.

رئیس انجمن زنجیره ارزش تایر ایران ادامه داد: برای مدیریت هزینه‌ها و جلوگیری از زیان بیشتر، درخواست افزایش 10 درصدی قیمت تایر را به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ارسال کرده‌ایم و قرار است در هفته جاری در این خصوص تصمیم‌گیری شود./تسنیم

کلمات کلیدی: قیمت لاستیک
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار